Woef Side Story in het Ro theater in Rotterdam

woef side story ro theater rotterdam

Woef Side Story (8+) speelt zich af in de wonderlijke wereld van dogshows, hondenkapsalons en uitlaatstroken. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn stapelverliefd op elkaar. Maar hun liefde mag niet bestaan in een wereld waarin iedereen in (honden)hokjes is ingedeeld en elk trapveldje moet worden opgeschoond.

Er wordt nogal wat afgegromd in Woef Side Story: zwerfhonden en sjieke viervoeters vliegen elkaar voortdurend in de haren. Maar het gedrag van de baasjes is eigenlijk al net zo bij de beesten af. Zo wil mevrouw Schoonbroek een nette uitlaatplaats voor haar deur, tot ergernis van haar slonzige buurman Bob. En dan is er ook nog de valse dokter Prick met zijn gevaarlijke verdovingsspuit… Zal de liefde tussen Toto en Marina sterker zijn dan al het geblaf om hen heen?

Woef Side Story wordt gemaakt door het creatieve team achter de eerdere succesvolle familievoorstellingen van het Ro Theater: regisseur Pieter Kramer, decorontwerper Niek Kortekaas en tekstschrijvers Arjan Ederveen en Don Duyns. De muziek is in handen van film-, televisie- en musicalcomponist Fons Merkies, liedteksten worden geschreven door Alex Klaasen.

Bekijk de volledige speellijst van Woef via onderstaande link:

Bron: http://www.rotheater.nl/woef