Ohra Hondenverzekering

Ohra hondenverzekering

Ohra Hondenverzekering

Ohra is al geruime tijd actief in Nederland en is in 2014 één van de meest gekozen aanbieders voor een hondenverzekering. Ohra is verzekeringsmaatschappij die naast een hondenverzekering ook diverse andere verzekeringen aanbiedt. OHRA is al bijna honderd jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en maakt onderdeel uit van Delta Lloyd Groep. De naam OHRA staat voor Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren dat in 1925 werd opgericht. Bij Ohra betaalt iedereen dezelfde prijs, ongeacht of je wel of geen andere verzekeringen bij Ohra hebt lopen.

Een Ohra hondenverzekering kenmerkt zich door:

  • een beperkt aantal aanvullende modules.
  • een scherpe prijs en flexibele voorwaarden (o.a. vrije artsen keuze)
  • Alle rassen honden kunnen worden verzekerd

Vergelijk dekking

De dekking van de Ohra hondenverzekering is afhankelijk van de leeftijd en ras van uw hond en de dekking die uw wenst. Ohra Hondenverzekering accepteert geen honden van 7 jaar of ouder meer als nieuwe verzekerden. Is uw hond reeds bij Ohra verzekerd en wordt deze 7 jaar dan blijft deze wel gewoon in de verzekering. Wilt u de dekking van de Ohra Hondenverzekering vergelijken kies dan de situatie die bij u past:

Maximaal verzekerd bedrag

Met de OHRA hondenverzekering , bent u zeker dat u niet onverwacht voor hoge kosten komt te staan als uw hond iets mankeert. De OHRA Hondenverzekering vergoedt tot 2.500,- / 3.500,- of tot 5.000,- per jaar afhankelijk van het gekozen zorgpakket. Dit geldt voor alle rassen.

 

Pakketten hondenverzekering

De hondenverzekering verzekering van OHRA is opgesplitst in 3 pakketten, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van huisdiereigenaren. De aangeboden pakketten zijn het basispakket, pluspakket en toppakket. Het basispakket is ideale voor huisdiereigenaren die hun huisdier zo goedkoop mogelijk willen verzekeren, dit pakket heeft daarentegen wel een mindere dekking dan de andere pakketten.

Aanvullende huisdierenverzekering

De aanvullende verzekering voor huisdieren is alleen af te sluiten in combinatie met het pluspakket of toppakket. De looptijd van de aanvullende verzekering is 4 jaar en is daarom niet eerder op te zeggen. Het bijbehorende gekozen zorgpakket is ook niet op te zeggen als u kiest voor een aanvullende verzekering. Het aanvullende pakket biedt dekking voor onder andere sterilisatie, castratie en verschillende vormen van therapie.

Polisvoorwaarden Ohra Hondenverzekering

Hieronder kunt u de polisvoorwaarden van de Ohra Hondenverzekering downloaden.
– download hier de polisvoorwaarden

Contact met Ohra

Telefoon
U kunt Ohra bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Het telefoonnummer van de klantenservice is (026) 400 48 48. Via dit telefoonnummer kunt u onder andere wijzigingen doorgeven.

Post
OHRA Schadeverzekeringen, Postadres: Postbus 40000, 6803 GA Arnhem; Bezoekadres: Rijksweg West 2, 6842 BD Arnhem