Goedkoopste hondenverzekering

Goedkope hondenverzekering

Op hondenverzekeringvergelijker vind je kosteloos, snel en objectief een goedkope hondenverzekering voor uw trouwe viervoeter.
Met onze handige vergelijkingstabel kunt u makkelijk hondenverzekeringen met elkaar vergelijken. Om het u nog makkelijker te maken
geven we op deze pagina extra informatie over de goedkoopste hondenverzekering pakketten van alle dierenverzekeraars.

Hondenverzekering Pakketten

De goedkoopste hondenverzekeringen zijn afhankelijk van het pakket dat u kiest. Er zijn doorgaans per verzekeraar drie verschillende dekkingen. De basisdekking is vanzelfsprekend de goedkoopste hondenverzekering. Deze basispakketten hebben een lage premie, maar dekken minder medische kosten dan aanvullende pakketten.

Basis hondenverzekering

De goedkope hondenverzekeringen dekken vaak minder kosten zoals oncologie, chiropractie, osteopathie en orthomanuele therapie. Daarnaast is het bedrag van de maximale vergoeding vaak een stuk lager dan de aanvullende pakketten. Veelal wordt er bij de goedkoopste hondenverzekering tot €2500,- per jaar vergoed door de verzekeraar. Bij de uitgebreidere  hondenverzekeringen ligt dit bedrag een stuk hoger.

Goedkoopste hondenverzekering vergelijken

Plus hondenverzekering

De plus hondenverzekering zit tussen de duurste en goedkoopste hondenverzekering in. Er worden meer kosten gedekt en het bedrag dat vergoed wordt ligt ook een stuk hoger. Bepaalde kosten zoals vaccinaties en tandheelkundige zorg wordt voor een hoger bedrag vergoed dan bij de goedkope hondenverzekering. Het totaalbedrag wat de verzekeraar vergoed ligt bij de plus pakketten veelal op een een bedrag van €3500,- per verzekeringsjaar.

Plus hondenverzekering vergelijken

Beste hondenverzekering

De beste hondenverzekering dekt vanzelfsprekend de meeste en de hoogste medische kosten. Voor deze hondenverzekering betaalt u dan ook een hogere premie. Als u denkt veel kosten te maken voor uw hond is het verstandiger om een uitgebreide hondenverzekering af te sluiten in plaats van de goedkoopste hondenverzekering. Het bedrag dat de verzekeraar vergoed voorde beste hondenverzekering ligt veelal rond de €5000,- per jaar. Tevens worden bijzondere kosten zoals crematiekosten en preventieve middelen vergoed bij de beste hondenverzekering.

Beste hondenverzekering vergelijken