Petplan hondenverzekering – Informatie over Petplan

logo-petplan

Petplan Hondenverzekering

Petplan hondenverzekering worden sinds 2006 door Petplan in Nederland aangeboden. Wereldwijd is Petplan al ruim 40 jaar actief en zijn er zo’n 1.250.000 huisdieren verzekerd bij Petplan. Petplan is een handelsnaam van Veterfina BV, gevestigd in De Rijp (NH). Achter Petplan hondenverzekering staat het bedrijf Unigarant (onderdeel van de ANWB) garant voor het uitbetalen van declaraties door Petplan verzekerden. Door samenwerking met Unigarant is Petplan verzekerd van een betrouwbare, gerenommeerde en financieel draagkrachtige partner die garant staat voor de uitkering van declaraties.

PetPlan hondenverzekering is de tweede aanbieder van hondenverzekeringen in Nederland. Een Petplan hondenverzekering kenmerkt zich door:

  • Pet Plan biedt diverse pakketten en aanvullende modules
  • Het is meestal niet nodig rekeningen voor te schieten.
  • vrije dierenartskeuze (eigen vaste dierenkliniek verplicht)

Vergelijk dekking

De dekking van de Petplan hondenverzekering is afhankelijk van het ras, leeftijd van uw hond en de dekking die u wenst. Petplan hondenverzekering accepteert honden van alle leeftijden, maar er gelden soms specifieke voorwaarden voor oudere honden. Petplan hanteert voor hond/kat vanaf 8 jaar jaarlijks een extra premietoeslag van 4%. De premies van Petplan huisdierenverzekering zijn rasonafhankelijk.

Wilt u de dekking van de Peplan Hondenverzekering vergelijken kies dan de situatie die bij u past:

Maximaal verzekerd bedrag

Met de Petplan hondenverzekering, bent u verzekerd tegen onverwacht hoge kosten voor diergeneeskundige zorg. De Petplan Hondenverzekering vergoedt tot 3.000,- / 4.000,- of tot 5.000,- per jaar afhankelijk van het gekozen zorgpakket. Dit geldt voor vrijwel alle rassen. Petplan verzekert per januari 2015 geen (Old) Engelse, Franse en Victorian Bulldogs meer. Petplan biedt tevens geen huisdierenverzekering meer aan voor kruisingen met deze rassen.

 

Pakketten hondenverzekering

De Petplan hondenverzekering is mogelijk in drie variaties, die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van hondeneigenaren, namelijk Basis, Plus en Totaal. Het basispakket is geschikt voor eigenaren die hun hond zo voordelig mogelijk willen verzekeren, dit pakket heeft daarentegen wel een mindere dekking dan de andere pakketten.

Aanvullende verzekering Petplan

Er zijn drie aanvullende verzekeringen voor honden af te sluiten in combinatie met Basis, Plus en Totaalpakket, namelijk:
– Chemo-en radiotherapie
– Crematie
– Doorlopende reisverzekering.

Polisvoorwaarden Petplan Hondenverzekering

Hieronder kunt u de polisvoorwaarden van de Petplan Hondenverzekering downloaden.
– download hier de petplan polisvoorwaarden .

Contact met Petplan

Telefoon
Heeft u vragen over de Petplan hondenverzekering dan kunt u bellen met de klantenservice op werkdagen van 9.00 tot 17.00 via 0900 – 73 87 526
Petplan adviseert altijd te bellen voor een declaratie hoger dan €750,-

Post
Petplan Nederland, Postbus 23, 1462 ZG Middenbeemster