Figopet hondenverzekering – Informatie over Figopet

Figopet Hondenverzekering

De Figo hondenverzekering wordt in Nederland aangeboden door Figopet. De Figo huisdierenverzekeringen worden naast Nederland ook aangeboden in Duitsland en zijn een onderdeel van Veterfina. Met een volmacht van Unigarant Verzekeringen (een onderdeel van ANWB) bieden zij wereldwijd ziektekostenverzekeringen aan voor honden, katten, papegaaien en konijnen.
Door de samenwerking met Unigarant ben je bij Figopet verzekerd van een betrouwbare, gerenommeerde en financieel draagkrachtige partner die garant staat voor de uitkering van declaraties.

Een Figopet hondenverzekering kenmerkt zich door:

  • Figopet biedt diverse pakketten en aanvullende modules
  • Tot 90% van de dierenartskosten worden terugbetaald
  • Alle rassen en leeftijden zijn welkom

Vergelijk dekking

De dekking van de Figopet hondenverzekering is afhankelijk van het ras, leeftijd van uw hond en de dekking die u wenst. Figopet hondenverzekering accepteert honden van alle leeftijden, maar er gelden soms specifieke voorwaarden voor oudere honden.

Wilt u de dekking van de Figopetlan hondenverzekering vergelijken kies dan de situatie die bij u past:

Maximaal verzekerd bedrag

Met de Figopet hondenverzekering, bent u verzekerd tegen onverwacht hoge kosten voor diergeneeskundige zorg. De Figopet hondenverzekering vergoedt tot 3.000,- / 6.000,- of onbeperkt per jaar afhankelijk van het gekozen zorgpakket.

Aanvullende verzekering Figopet

Er zijn twee aanvullende verzekeringen voor honden af te sluiten bij Figopet:
– Castratie en sterilisatie
– Doorlopende reisverzekering.